Question 1: What are the dates and location of the Bellevue Rocks! Riverfront Festival

Answer: The 2nd Annual Bellevue Rocks! Riverfront Festival will be held at American Heroes Park in Bellevue on June 9-11, 2022.

Question 2: What time does Bellevue Rocks Start?

Answer: Gates will be open from 4pm to Midnight on June 9th, 10th and 11th.

Question 3: What is the address of American Heroes Park?

Answer: American Heroes Park is located just north of the Bellevue Toll Bridge off of Mission Avenue on the banks of the Missouri River in Bellevue, Nebraska. The official address is: 41°08’23.”N 95°53′.”W, County Hwy H10, Bellevue, NE 68005

Question 4: What is not allowed to be brought in to the Bellevue Rocks! Riverfront Festival?

Answer: Although event attendees are encouraged to bring their own blankets or lawn chairs, the following items will not be allowed into the park:

  1. Outside alcohol
  2. Guns, knives or other weapons
  3. Coolers of any size
  4. Backpacks
  5. Large Purses

Any suspicious or large bag may be subject to search by the Bellevue Police Department

Question 5: Where is the parking for this event?

Answer: There will be parking at American Heroes Park and at Haworth Park to the south. There will also be additional parking in Olde Towne Bellevue with  shuttle buses running from the First Baptist Church at the intersection of Mission Avenue and Hancock Street.

Question 6: What Bands are performing and at what time?

Answer: The Bellevue Rocks! Riverfront Festival is proud to offer a great lineup including Sawyer Brown, Purple Madness, ZZ3 and Lemon Fresh Day. We are also excited to announce that the USAF Band Raptor will be performing Thursday night, June 9th at approximately 8:45pm  and musicians from the Omaha Blues Ed Program will be performing on the main stage leading up to Raptor’s performance.

Question 7: When will the Fireworks begin?

Answer: Fireworks are scheduled to begin after Sawyer Brown’s Performance on Saturday, June 11th at approximately 10:15pm!

Question 8: Will there be Shuttle Buses and Uber/Lyft lanes?

Answer: There will be Shuttle Buses picking up from the following locations throughout the night and dropping attendees off near the entrance gate:

  1. Haworth Park
  2. BJSA Football Field at American Heroes Park
  3. First Baptist Church at the intersection of Mission Avenue and Hancock Street

There will also be an Uber/Lyft pickup and drop off area near the BJSA Football Fields at American Heroes Park

Question 9: Will pets be allowed?

Answer: There will be no pets allowed in the festival area except for service animals.

Question 10: When will the Carnival Open and what are the prices to ride the carnival rides:

Answer: We are excited to have the Heartland of America Carnival this year at the Bellevue Rocks! Festival. Carnival will be open all three days from 4pm to 11pm. There will be over 25 rides and many more Carnival games and activities available this year. All Day Ride Wristbands will be available for $25 per person on Thursday and $35 per person on Friday and Saturday. There will also be individual ride tickets available for purchase. All wristbands and tickets will be available for purchase at the event.

Question 11: Will there be an ATM and will Credit Cards be accepted?

Answer: There will be at least one ATM available on site and this year credit cards will be accepted at the Beer Garden and Carnival. Cash may be needed for individual vendors. 

Question 12: How much does it cost to attend the Bellevue Rocks! Riverfront Festival?

Answer: There is no admission cost to attend the festival and listen to the music although donations will be accepted at the gate. Food and beverages will be available for purchase and there is a cost to ride the carnival rides or participate in the carnival games.